Food Consumer and Sensory Lab
Department of Food Science and Nutrition - University of the Aegean
Department of Food Science and Nutrition - University of the Aegean
Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία <Μέλι>. Σε συνεργασία και με το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, εργαστήριο μας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Production of functional crackers based on non-conventional flours. Study of the physicochemical and sensory properties. Food Chemistry Advances
Συνδυασμός αισθητηριακής μελέτης και ανάλυσης των φυσικοχημικών και διατροφικών ιδιοτήτων για την ανάπτυξη προϊόντων κράκερ.
URL: https://doi.org/10.1016/j.focha.2023.100194
Effect of Wheat Replacement by Pulse Flours on the Texture, Color, and Sensorial Characteristics of Crackers: Flash Profile Analysis. International Journal of Food Science
Σύγκριση δοκιμής προϊόντων μεταξύ Ελλήνων και Ινδονησιακών δοκιμαστών για την προσαρμογή σε εξαγωγές. Με τη μέθοδο Flash Profile, κατάλληλη για εφαρμογή στη βιομηχανία όπου χρειάζεται γρήγορα και οικονομικά η σύγκριση προφίλ των προϊόντων και δημιουργία λεξιλογίου προώθησης σε διαφορετικές αγορές/διαφορετικές κουλτούρες.
URL: https://doi.org/10.1155/2022/2354045
Novel Foods and Neophobia: Evidence from Greece, Cyprus, and Uganda. RESOURCES.
Μελέτη περίπτωση μεταξύ Ευρώπης και Αφρικής για τη κατανόηση του φαινομένου της νεοφοβίας στην αποδοχή καινοτόμων προϊόντων.
URL: https://doi.org/10.3390/resources11010002
Sensory analysis of honey using Flash profile: A cross-cultural comparison of Greek and Chinese panels. Journal of Sensory Studies.
Σύγκριση δοκιμής προϊόντων μεταξύ Ελλήνων και Κινέζων δοκιμαστών για την προσαρμογή σε εξαγωγές. Με τη μέθοδο Flash Profile, κατάλληλη για εφαρμογή στη βιομηχανία όπου χρειάζεται γρήγορα και οικονομικά η σύγκριση προφίλ των προϊόντων και δημιουργία λεξιλογίου προώθησης σε διαφορετικές αγορές/διαφορετικές κουλτούρες.
URL: https://doi.org/10.1111/joss.12494