Food Consumer and Sensory Lab


Department of Food Science and Nutrition - University of the Aegean

Νέα, Ανακοινώσεις, Δημοσιεύσεις

Νέα, ανακοινώσεις


Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία <Μέλι>. Σε συνεργασία και με το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, εργαστήριο μας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου

URL: https://www.gastronomos.gr/vraveia/vraveia-2023/ena-thymarisio-meli-apo-ti-limno-anotero-kai-apo-to-perifimo-manoyka/243055/?fbclid=IwAR2cuGFAflDpO_mLY_Xgx7wv2mYwtMZrRgMPmZfqOBseS_Q9aS9il7mNpLU 



Παραδείγματα δημοσιευμένων μελετών του Εργαστηρίου


Συνδυασμός αισθητηριακής μελέτης και ανάλυσης των φυσικοχημικών και διατροφικών ιδιοτήτων για την ανάπτυξη προϊόντων κράκερ. 

URL: https://doi.org/10.1016/j.focha.2023.100194 


Σύγκριση δοκιμής προϊόντων μεταξύ Ελλήνων και Ινδονησιακών δοκιμαστών για την προσαρμογή σε εξαγωγές. Με τη μέθοδο Flash Profile, κατάλληλη για εφαρμογή στη βιομηχανία όπου χρειάζεται γρήγορα και οικονομικά η σύγκριση προφίλ των προϊόντων και δημιουργία λεξιλογίου προώθησης σε διαφορετικές αγορές/διαφορετικές κουλτούρες. 

URL: https://doi.org/10.1155/2022/2354045 


Μελέτη περίπτωση μεταξύ Ευρώπης και Αφρικής για τη κατανόηση του φαινομένου της νεοφοβίας στην αποδοχή καινοτόμων προϊόντων. 

URL: https://doi.org/10.3390/resources11010002 


Σύγκριση δοκιμής προϊόντων μεταξύ Ελλήνων και Κινέζων δοκιμαστών για την προσαρμογή σε εξαγωγές. Με τη μέθοδο Flash Profile, κατάλληλη για εφαρμογή στη βιομηχανία όπου χρειάζεται γρήγορα και οικονομικά η σύγκριση προφίλ των προϊόντων και δημιουργία λεξιλογίου προώθησης σε διαφορετικές αγορές/διαφορετικές κουλτούρες.

URL: https://doi.org/10.1111/joss.12494